THEATERWORKSHOP

Ben je op zoek naar een verrassende activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje, teamuitje of verjaardagsfeestje? Of heb je altijd al eens willen toneelspelen maar is een cursus van een paar weken nog een te grote stap? Denk dan eens aan een theaterworkshop!

Met theater kun je heel veel kanten op. Misschien wil je aan een doel werken, bijvoorbeeld samenwerking, vertrouwen, communicatie of creativiteit, of misschien wil je gewoon een leuke middag waarin veel gelachen wordt; alles kan! 

Weet je nog niet zo goed wat je wil? Dat geeft niets. Ik heb ideeën genoeg en samen vinden we zeker een mooie en passende invulling voor je activiteit. 

Toneel in de klas

Wil jij je leerlingen kennis laten maken met het werk van een regisseur? Ik kom graag een keer vertellen over mijn werk. Natuurlijk gaan de kinderen het theatervak ook zelf ervaren. Vooraf bespreken we samen wat je de klas graag mee wil geven zodat de activiteit goed aansluit bij de thema's waar jullie met de klas aan werken. Wil je de activiteit graag afsluiten met een presentatie voor publiek, of misschien juist niet? Geen probleem, er is heel veel mogelijk. Met jouw kennis van de klas en mijn kennis van het theatervak maken we er een inspirerende activiteit van!

KOSTEN

Je wil natuurlijk graag weten wat zo'n activiteit kost. Daar heb ik op deze plek geen kant-en-klaar antwoord op. Omdat ik maatwerk lever, is de prijs afhankelijk van je wensen. Nadat we afspraken hebben gemaakt over duur en doel van de workshop, de locatie en het aantal deelnemers, stuur ik je een offerte. De afspraken worden pas definitief op het moment dat je de offerte getekend naar me hebt teruggestuurd. Wil je een keer overleggen? Neem dan gerust contact met me op.